Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Rock Haven (2007)


Brady (Sean Hoagland), a young, spiritual man, moves to the coastal seaside town of Rock Haven with his overprotective mother Marty (Laura Jane Coles), who is setting up a Christian school nearby. When Brady meets worldly, seductive Clifford (Owen Alabado) there is an instant attraction to each other, even though homosexuality conflicts with Bradys devoutly Christian beliefs.

Includes Subtitles In: English,Spanish,Greek,Portuguese,Dutch and Russian

2 σχόλια :

  1. Δεν είναι εύκολο να σχολιάζεις ταινίες, που το θέμα έχει να κάνει με την θρησκεία, απλά γιατί υπάρχουν πολλές με το ίδιο θέμα και συνήθως πρέπει να επαναλαμβάνεσαι. Θα ήθελα να μην χρειαζόταν να γυρίζονται τέτοιες ταινίες, αφού δεν θα υπήρχε λόγος, αλλά όσο η ζωή η ίδια επαναλαμβάνεται, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, εξάλλου δεν νιώθω γραφικός, συντηρητικός, σκοταδιστής κι ότι άλλο επίθετο θα μπορούσα άνετα να κολλήσω στους και καλά εκπρόσωπους των θρησκειών.

    Για μένα μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες που έχω δει. Μια ακόμα ταινία που πραγματεύεται την σχέση θρησκείας, ομοφυλοφιλίας και το πως αυτό αντιμετωπίζεται στις σχέσης μέσα στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello!
    Vestibulum quis justo sed non egestas a posuere. Aliquam tincidunt urna non tristique senectus et netus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή