Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

London Spy (2015)



Story of a chance romance between two people from very different worlds, one from the headquarters of the Secret Intelligence Service, the other from a world of clubbing and youthful excess.

 Ο βρετανός ηθοποιός Ben Whishaw, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που βγήκαν στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις και blockbuster ταινίες, ανάμεσα σε άλλα, όπως τα The Perfume-The Story of the Murdered, The Hour, Cloud Atlas και Skyfall, βρήκε τον επόμενο του τηλεοπτικό ρόλο.
Συγκεκριμένα ο 33χρονος ηθοποιός έκλεισε για πρωταγωνιστικό ρόλο στο London Spy, καινούρια τηλεοπτική σειρά για το BBC Two, που θα έχει πέντε ωριαία επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το 2015. Ο Whishaw θα πάρει το ρόλο του Danny, ενός αγελαίου, ηδονιστή ρομαντικού που θα μπει στον επικίνδυνο κόσμο της βρετανικής κατασκοπίας. Θα ερωτευτεί τον αντικοινωνικό και αινιγματικό Alex, ο οποίος είναι το άκρως αντίθετο απο τον Ντάνυ, σύντομα όμως θα καταλάβουν ότι είναι τέλειοι ο ένας για τον άλλο. Όταν ο Alex ξαφνικά βρεθεί νεκρός, ο Danny θα πρέπει να μπλεχθεί στο πολύπλοκο κόσμο.
Eλληνικοί Υπότιτλοι: kendo

H σειρά αποτελείται από 5 επεισόδια.
Κάθε επεισόδιο που μεταφράζεται θα προστίθετε εδώ.

Επεισόδιο 1 ΕΔΩ  ή ΕΔΩ 
Επεισόδιο 2 ΕΔΩ ή ΕΔΩ 
Επεισόδιο 3 ΕΔΩ ή ΕΔΩ
Eπεισόδιο 4 ΕΔΩ ή ΕΔΩ 
Επεισόδιο 5 ΕΔΩ ή ΕΔΩ

5 σχόλια :

  1. Εξαιρετική σειρά, με κάπως αδύναμο φινάλε. Την συνιστώ για τις ερμηνείες, την ατμόσφαιρα και την gay storyline.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται!

    Αναρωτιέμαι αν οι υπότιλοι μπορούν να κατέβουν ξεχωριστά ή ο μεταφραστής επιθυμεί να διανέμονται μόνο με αυτό τον τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δωθεί ξεχωριστό λινκ για τους υπότιτλους σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικό σενάριο, γαμάτοι ηθοποιοί, τι να πω.
    Σας ευχαριστώ για τους υπότιτλους!
    Μάριος Camp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή