Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Shelter (2007)

Forced to give up his dreams of art school, Zach spends his days working a dead-end job and helping his needy sister care for her son. In his free time he surfs, draws and hangs out with his best friend, Gabe, who lives on the wealthy side of town. When Gabe's older brother, Shaun, returns home, he is drawn to Zach's selflessness and talent. Zach falls in love with Shaun while struggling to reconcile his own desires with the needs of his family.

Ο Ζακ αναγκάζεται να αφήσει το όνειρο της ζωής του και τη σχολή τεχνών, που φοιτούσε, και να βρει μια οποιαδήποτε δουλειά για να βοηθήσει την αδελφή του και τον μικρό της γιό. Περνά τον ελεύθερο του χρόνο κάνοντας σερφ, ζωγραφίζοντας και πηγαίνοντας βόλτες με τον κολλητό του Γκάμπε, ο οποίος είναι πλουσιόπαιδο. Ο Ζακ τραβά την προσοχή του μεγαλύτερου αδελφού του Γκάμπε, Σων. Σύντομα τον ερωτεύεται και ακροβατεί στις λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στις επιθυμίες του και τις ανάγκες της οικογένειας του.
Eνα μεγάλο ευχαριστώ στον HarryPopper για τους Ελληνικούς Υπότιτλους!

2 σχόλια :

  1. Δεν μπορώ να κάνω σχόλια έτσι όπως θα ήθελα, γιατί για κάποιον που δεν έχει δει την ταινία, θα του χαλάσω την εξέλιξη της ιστορίας και δεν νομίσω να είναι καλό!
    Όπως κι αν έχει η ταινία δίνει μερικά μηνύματα, τροφή για σκέψεις, πάνω σε θέματα απόλυτα ταμπού της κοινωνίας.
    Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες με γκέι θεματολογία (συμφωνώ απόλυτα με τον Αλέξανδρο) και σίγουρα προτείνω ανεπιφύλακτα να την δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή